Keittiömallisto

Laajasta runkomallistostamme rakentuu keittiö kaikkiin tarpeisiin. Ovi- ja pintamateriaalivaihtoehdoista löytyy varmasti oman maun mukaiset. Tutustu vaihtoehtoihin, ota suuntaa antavat mitat tilasta, johon uusi keittiö on tulossa ja tule pistäytymään myyntinäyttelyssämme Järvenpäässä - teemme sinulle hyvän tarjouksen.

KALUSTERUNGOT

Kalusterungoissa käytetään vahvaa 16 mm melaamiinipintaista kalustelevyä (E1). Runkoväreinä valkoinen, tumma pähkinä, tammi ja harmaa. Mekanismit itävaltalaiselta Blomilta.

OVET JA VETIMET

Kalvo-ovet, kehysovet, massiivipuu- ja viiluovet... trendikkäät Fino-ovet tai vaikkapa nanoteknologiaa hyödyntävät mattapintaiset Fenix-ovet. Josadoorin perusmallien lisäksi myös mittatilauskoot onnistuvat tiukassakin aikataulussa. Ovien vetimet ovat Hahlen korkealaatuista tuotantoa.

TYÖTASOT JA VÄLITILALEVYT

Kivitasot, massiivitasot, laminaattitasot, Fenix-tasot... Ecolamin, Casagranden ja Nerosteinin kestävät ja pestävät työtasot sekä Ecolamin SPA-välitilalevyt. Tutustu vaihtoehtoihin valmistajien sivuilla.

ALTAAT JA HANAT

Materiaaleina komposiitti ja teräs, valmistajina kotimaiset laatumerkit Franke, Otsoson ja Stala. Hana-vaihtoehdoista vastaa ruotsalainen Mora.

LINKIT VALMISTAJIEN MALLISTOIHIN

Ovet: Josadoor (Hahle)
Vetimet: Hahle
Työtasot: Ecolam / Casagrande / Nerostein
Välitilalevyt: Ecolam
Altaat: Otsoson / Stala / Franke
Hanat: Mora